Al onze producten worden dagvers ingekocht en onze gerechten worden met veel zorg bereid door onze chefs Donald van Oversteeg, Jordy Wubben en Demi Rose Annokkee. Zij behoren al jaren tot de top van de Haagsche Gastronomie.

De glimlach van onze gasten geeft ons het enthousiasme om iedere dag weer te presteren op het hoogste niveau. Al onze gerechten, van lunch tot diner tot borrelbites bevatten de meest waardevolle ingrediënten die er zijn: passie voor koken, levensvreugde en goede energie en dat allemaal besprenkeld met een vleugje magie?

Een absolute eye-catcher in ons restaurant is de Miss Jones steak kar. Op onze steak kar vindt u elke dag de mooiste, speciaal voor onze gasten geselecteerde stukken vlees van de hoogste kwaliteit. Aan tafel kiest u zelf welk stuk vlees wij voor u mogen gaan bereiden op onze Josper grill. De Josper grill geeft een heerlijke authentieke rooksmaak aan het vlees. Vraag gerust of de bediening bij u aan tafel komt met de steak kar, zodat u vrijblijvend kunt kijken of u er wat van wilt laten bereiden.