COCKTAIL WORKSHOP

Nothing brings people together like good drinks en delicious cocktails

Tijdens de cocktail workshop ligt het accent op het maken van de cocktails en het met elkaar bespreken wat ieders beleving daarbij is. Hierdoor wordt de workshop erg interactief en is er met name heel veel fun tijdens deze activiteiten. Naast het maken van verschillende cocktails wordt er ook achtergrond uitgewisseld over de dranken op een gemakkelijke en informele wijze. Inhoudelijk worden bij de cocktail workshop de 2 technieken ´shake & stir´ uitgelegd en maakt iedereen 1 cocktail naar keuze.

Het is dan natuurlijk leuk om samen met je groep elkaars resultaat te proeven en zo te ontdekken wat nou eigenlijk jouw favoriete cocktail is. Daarnaast neem je de kennis mee naar huis zodat je op een later moment nog eens thuis je Cocktail skills kan laten zien. Cocktail workshops geven we altijd overdag en wordt gegeven door èèn van onze zeer ervaren bartenders.

De workshops doen we vanaf 8 pers. Lijkt je dit leuk? bel of mail ons dan op onderstaand telefoonnummer (tijdens kantooruren) 070-2099910 of sales@miss-jones.eu

    Reservering voor*