Hét platform waar ons deskundige team van creatieve designers en interieur specialisten voor jou klaarstaat. Dagelijks houden wij ons bezig met het selecteren van de mooiste interieur labels en design producten, speciaal voor de Business to Business markt.

Een selectie uit onze hospitality designs- en minds. Wij weten als geen ander dat het uitkiezen van de juiste meubels, decoratie en verlichting een belangrijke stap is in het realiseren van het perfecte interieur. Toch gaan we graag een stap verder. Hoe? Door te informeren, design te laten (be)leven en een helpende hand te bieden middels inspiratie en persoonlijk advies. Van ons ervaren team, voor iedere stijl.

Persoonlijk interieur -en styling advies, vragen, of gewoon even in gesprek. Dat is waar we goed in zijn. Maak een afspraak of kom langs in onze studio. Ons ervaren en enthousiaste team staat voor je klaar. Altijd.

Wij hebben passie voor ons vak. Dat zie je niet alleen terug in de manier waarop we werken, maar is ook zichtbaar in het eindresultaat. We zijn pas écht klaar met ons werk wanneer jij tevreden bent.

WWW.INTERIORLABEL.NL