BEDRIJFSFEEST DEN HAAG

Nothing brings people together like good drinks en delicious cocktails

Bent u op zoek naar een unieke locatie die u geheel kunt afhuren voor uw bedrijfsfeest (100+ personen)?  We denken graag met u mee op maat en bezorgen u een onvergetelijke avond.

Neem vrijblijvend contact met ons op 070-209 9910 of sales@miss-jones.eu

Ervaar een bedrijfsfeest bij Miss Jones in Den Haag

Laat u en uw gasten verwennen door onze gastvrijheid, creatieve gerechten en fijne ambiance. Neem contact met ons op en bespreek de opties voor uw ideale bedrijfsfeest!

Van Klein Gezelschap tot Groots Event

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een bedrijfsfeest in Den Haag? Bij Miss Jones bent u aan het juiste adres! Of u nu een intiem diner wilt organiseren voor een klein gezelschap, of een groots event wilt plannen met meer dan 100 gasten, ons sfeervolle restaurant biedt de ideale setting voor elk type bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest in stijl

Miss Jones combineert stijlvol interieur met een ontspannen sfeer en uitstekende service, waardoor uw bedrijfsfeest in Den Haag onvergetelijk wordt. U heeft de mogelijkheid om een deel van het restaurant af te huren voor een besloten bijeenkomst, of u kunt het hele restaurant reserveren voor een feest met een grotere groep. Wij denken graag met u mee over culinaire wensen en entertainment om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Vrijblijvende offerte

Kies voor Miss Jones en maak van uw bedrijfsfeest in Den Haag een succes, ongeacht de grootte van het gezelschap. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!